16 листопада 2022 13:54

Майка Річардс: "Гвардіола - геній. Він повинен залишитися в "Ман Сіті" і виграти ЛЧ"

Колишній захисник збірної Англії Майка Річардс вважає, що Пеп Гвардіола повинен залишитися в "Манчестер Сіті" ще на три-чотири роки.


"Гвардіола повинен залишитися! Він не може піти. Куди? Якщо тільки він не захоче очолити збірну Іспанії. У нього в "Манчестер Сіті" є все, йому тут подобається. Пеп зробив неймовірні речі. Йому ще потрібно виграти Лігу чемпіонів, і я вірю, що він це зробить, якщо залишиться. Гвардіолі багато разів не щастило. Я не бачу, щоб він пішов принаймні протягом трьох-чотирьох років. Навіщо це йому? Він же бос.


Я не вболівав за "Сіті", коли приїхав сюди у віці 14 років, але потім побачив фанатів, клуб і закохався. Ти думаєш про те, що Пеп насправді зробив - виграв чотири чемпіонства АПЛ за останні п'ять років, вийшов до фіналу Ліги чемпіонів. Він геній. Я ні від кого цього не чую.


Люди можуть говорити про витрати на трансфери. Згадайте його перший сезон, коли "Сіті" не купляв нових гравців, вирішивши трохи зачекати. Але потім все змінилося. Клопп також блискучий тренер, але те, як Пеп змусив діяти своїх футболістів... Ви б ніколи не подумали, що "Сіті" коли-небудь зможе так грати. Це найкраща команда з тих пір, як прийшов Пеп, - цитує Річардса Manchester Evening News.


Нагадаємо, контракт Гвардіоли з "Манчестер Сіті" розрахований до червня 2023 року. Під час ЧС-2022 наставник планує зустрітися з керівництвом містян, щоб обговорити своє майбутнє.