13 листопада 2022 18:09

Ярослав ВИШНЯК: "Так, як складалася гра - я задоволений цим заліковим балом"

Головний тренер «Колоса» Ярослав Вишняк відповів на запитання журналістів після матчу з «Динамо».


– Можу відзначити, що вийшла бойова гра. Скажімо так, я задоволений, що в такій важкій для нас грі ми все-таки зуміли здобути 1 заліковий бал. Я задоволений результатом.


– Чому коли в «Колоса» з’явилася можливість вирвати перемогу після вилучення, команда так і залишилася стояти на своїй половині поля і зберігати нічию. Ви не граєте на перемогу?


– Знаєте, для мене це теж стало такою несподіванкою. Я бачив, що хлопці хотіли вибігати в атаки, хотіли контратакувати, але після вилучення десь розгубилися. Не могли провести 1-2 атаки, довести до логічного завершення. Замість цього почали грати через захисників, воротаря, перестраховуватися. Мабуть, це психологія.


– Чи задоволені ви змістом гри?


– Щодо змісту гри, ми віддали ініціативу і грали на контратаких, чекали свій шанс на перехопленнях і швидких переходах від оборони в атаку. Ми планували, що гра так буде складатися і готувалися до цього.


Якби перед грою сказали, що ми зіграємо внічию? Не знаю… Зараз таке становище, ігри так складаються, що в кожному турі такі результати, що кожна команди з кожною грає… Я про це навіть не думав. Так як гра складалася, так як «Динамо» створило більш якісні моменти, –я задоволений цим заліковим балом.