12 листопада 2022 17:23
4

"Знайдіть українця і давайте рухатися далі": друг Луческу припустив, коли румун може залишити "Динамо"

Друг головного тренера київського гранда Мірчі Луческу та колишній президент бухарестського Динамо Костянтин Ангелаке розповів, коли румунський наставник залишить свою посаду у столичному клубі.


Екс-президент бухарестського "Динамо" Ангелаке розповів, що нинішній рік може останнім для Луческу на посаді наставника "Динамо".


«Він сказав мені, що, можливо, цей рік буде для нього останнім, що з нього достатньо і що йому потрібно подбати про себе та відпочити, щоб знайти спокій».


Також Ангелаке заявив, що влітку Луческу може сказати Суркісу, що настав час рухатися далі і Динамо потрібен український головний тренер.

«Напевно, якщо так і продовжуватиметься [війна в Україні], то взимку навряд чи, а влітку він скаже Суркісу: «Сер, все це добре, але давайте зупинимося на цьому, знайдіть українця, знайдіть те, що вам потрібно, і давайте рухатися далі», - наводить слова Ангелаке Gazeta Sporturilor.

Твої слова - да Богу в уші! Сподіваюсь, він раніше здрисне. По-ходу до цього всі ведуть.
Сховати
Major, Луческу провалив підготовку до цього сезону. Але хто замість нього. Попередні два сезони Ч 1,5 сезони були вдалими. так, ми нічого не показали в Європі, та давайте будемо реалістами. В ЧУ було все добре.
А зараз прийде умовний Костюк і повернемося до того , що було до Луческу (Хацкевич, Михайличенко).
Якщо прийдуть Ребров чи Шевченко - згоден. Та чи захочуть вони?
А решта з своїх... Навіть не знаю, хто б міг.
А іноземці зараз в таку ситуацію не підуть. Буду радий помилитися.
Сховати
"Попередні два сезони ЧУ, чи 1,5 сезони "
Олександр, якщо вже такому засранцю дали кермо ( 13 поразок с 14 матчів у ЄК ), то не дати в недалекому майбутньому Костюку ( скоро всі його хлопці будуть в основі )- буде вкрай несправедливо.
А Реброва - не треба: бачили його тягомотину.