9 листопада 2022 11:30

Гвардіола про Стерлінга: "Вдячний йому за те, що він зробив для "МанСіті". Ми розлучилися в добрих відносинах"

Пеп Гвардіола висловився про Рахіма Стерлінга.

У літнє трансферне вікно вінгер перейшов із «Манчестер Сіті» до «Челсі». Раніше англієць казав, що пішов через брак ігрового часу.

«Я дивився кілька ігор, не бачив [всіх]. Неважливо, як він грає і що робить, моя думка про нього, очевидно, вам відома.


Я не беруся судити, так було і з переходом Зака Стеффена до Чемпіоншипу, Алекса [Зінченка], Габі [Жезуса], Рахіма. Я бажаю їм всього найкращого. Я вдячний їм, особливо цьому хлопцеві, за те, що вони зробили для клубу. Знімаю капелюх, бажаю йому всього найкращого і сподіваюся, що він буде щасливим.

Мені завжди подобається, коли клуби вітають хлопців, які були тут багато років, були ключовими фігурами, відігравали важливу роль у нашій команді усі ці роки. Можна забути про те, що сталося минулого місяця, але так не буває, коли йдеться про останні шість чи сім років його перебування тут.


[Ми розлучилися] у добрих відносинах. Ми працювали тут шість років разом щодня. Працювали, грали багато матчів. Грали найважливіші матчі. Напевно, найважливіша гра, яку ми провели – фінал Ліги чемпіонів, він був там. Якщо він щасливий, то ми щасливі», – сказав тренер «Манчестер Сіті».


Сьогодні "Манчестер Сіті" прийме "Челсі" у 3-му раунді Кубка англійської ліги.