7 листопада 2022 23:18

Техдиректор "Ренна": "Мудрик – зірка "Шахтаря". На нього потрібно буде звернути увагу, якщо він залишиться в команді до матчів плей-офф Ліги Європи"

Технічний директор «Ренна» Флоріан Моріс прокоментував результати жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи, за результатами якого команда зіграє з «Шахтарем».


«Це не таке просте жеребкування, як можна подумати. Це команда, яка завжди була присутня на європейській арені протягом багатьох років.


Український контекст означає, що ми точно не знаємо, що нас очікує, до цього матчу ще майже 4 місяці. Нещодавно ми грали з «Динамо» у Кракові, «Шахтар» грав свої матчі у Варшаві. У будь-якому випадку це буде складний матч, тому що команда звикла грати такі матчі. Нам доведеться бути пильними.

Ми повинні добре підготуватися та бути у найкращому фізичному, технічному та моральному стані.


Мудрик - зірка цієї команди, але у них є й інші цікаві українські гравці. Михайло добре грає перед воротами суперника, технічно обдарований. Він буде гравцем, на якого варто звернути увагу, якщо тільки до того часу він не перестане бути гравцем «Шахтаря», - сказав Моріс.