7 листопада 2022 18:49
3

Журналіст: "Думаю, ще буде розмова президента "Динамо" з родиною Циганкова щодо підписання нового контракту"

Журналіст Ігор Циганик у своїй авторській програмі «Циганик LIVE» прокоментував ситуацію з контрактом півзахисника «Динамо» Віктора Циганкова.


– Зараз йде мова про Циганкова. Це так само цікаве питання – домовиться чи не домовиться президент «Динамо» із, так скажемо, родиною Циганкова про новий контракт. Тут читав, що Віктор Володимирович Вацко говорив, що він вже знає, мовляв Циганков уже прийняв рішення. Я десь поділяю його точку зору. Наскільки я знаю, Циганков збирається змінювати місце свого футбольного і життєвого перебування.


Чи це буде взимку, якщо його продадуть – а хто буде платити серйозні гроші за футболіста, який за півроку може піти безкоштовно? Для того, щоб його продати, потрібно його перепідписати, тоді може й будуть готові платити гроші. Ну подивимося. Думаю, що ще буде розмова президента «Динамо» з родиною Циганкова про підписання контракту.

Надіюсь Циганков не зовсім ідіот, і на новий контрак не поведеться
Ну добре хоч без вивезення у ліс... Це парафія президента іншого клубу.
...дитсадок, друга чверть!((
Нехай ще батьків у свій кабінет (директора) викличе та залякає... профкомом!))
От тому й немає ані прогресу, ані усвідомлення, що 21 вік на столі, а не кріпосне право... Бо Ігорь С. досі вважає, що умовляння з пристрастю є найефективнішим інструментом менеджменту!((