7 листопада 2022 15:33

"Вони мають переконати Реброва". В ОАЕ вимагають прибрати Ярмоленка з основи "Аль-Айну"

Арабський журналіст Мохаммед Хамад у своєму твіттері звернувся до керівництва клубу Аль-Айн із проханням вплинути на головного тренера команди Реброва, щоб той не ставив до складу Андрія Ярмоленка на матч проти клубу Аль-Шарджа.


Мохаммед Хамад закликає випустити у складі замість українця 21-річного марокканського півзахисника Ель-Мехді.

"Якщо ми хочемо обіграти Шарджу у наступному матчі, керівництво Аль-Айна має переконати тренера Сергія Реброва відмовитися від присутності Ярмоленка та покластися на Мехді", – написав Мохаммед.

Очевидно, 33-річний вінгер Андрій Ярмоленко вже настільки розчарував місцевих шанувальників футболу за перші зіграні поєдинки, що його навіть не хочуть бачити на полі у відповідальних іграх Аль-Айну.

Нагадаємо, що Андрій Ярмоленко перейшов до Аль-Айну після чотирьох сезонів у складі англійського Вест Хема у статусі вільного агента. За свій новий клуб українець провів дев'ять матчів у чемпіонаті та забив три голи.

Аль-Айн йде поки що на сьомому місці в чемпіонаті, відстаючи від лідера Аль-Шарджа на три очки. Цей поєдинок заплановано на 12 листопада.

Тепер дуже цікаво буде спостерігати, чи буде від керівництва клубу та тренерського штабу якась реакція на тиск представників медіа.