6 листопада 2022 10:47

Стефано Піолі: "Це був ідеальний вечір для Паоло Мальдіні, тому що його син забив, а "Мілан" все одно виграв"

Головний тренер «Мілана» Стефано Піолі прокоментував перемогу команди над «Спецією» (2:1) в матчі 13-го туру чемпіонату Італії.


«Гол Жиру нагадав мені гол Тотті у ворота мого «Лаціо», ми вигравали з рахунком 2:0, але в результаті зіграли внічию 2:2.

Я знав, що Даніель збирається зіграти, і у мене було відчуття, що він заб'є. Такі речі можна тільки відчути. Це був ідеальний вечір для Паоло Мальдіні, тому що його син забив, а «Мілан» все одно виграв.

Ми повинні були вирішити долю матчу ще в першому таймі. Пропустити гол можна, але не можна зупинятися та втрачати голову.

Ми хочемо бути якомога вище у турнірній таблиці перед перервою, але якщо «Наполі» продовжить перемагати, то цілком логічно буде фаворитом. Ми повинні зосередитися на самих собі, в цій грі у нас були шанси, щоб вирішити долю гри набагато раніше.

Якщо ви поглянете на статистику, ми дозволяємо супернику створювати менше гольових моментів, ніж в минулому сезоні, але пропускаємо більше голів. Вчора ми знову пропустили гол під час позиційної оборони, треба бути обережнішими.

Де Кетеларе? Я прогнозую, що в нього ще будуть злети та падіння, це досить очікувано для гравця, який змінив клуб, систему та методи тренувань.

У нього є талант, він наполегливо працює, тому його момент обов'язково настане, але я не можу передбачити коли саме», — сказав Піолі.