6 листопада 2022 09:47

"Побиття немовляти або як треба не вміти грати у футбол". Леоненко негативно порівняв клуб УПЛ із "Шахтарем"

У суботу в рамках 11 туру Української Прем'єр-ліги Олександрія на своєму полі розгромила Колос (4:1). Успіх команді Юрія Гури принесли два дублі у виконанні Сергія Рибалки та Максима Третьякова.


Поєдинок видався дуже насиченим. Крім гольових подвигів хавбеків Олександрії у матчі було призначено одразу три пенальті. Один із них – у ворота господарів, що дало змогу Колосу забити м'яч престижу.

Проте відомий експерт Віктор Леоненко залишився вкрай незадоволеним пасивною грою гостей, які за всіма статтями поступилися своїм опонентам. Фахівець навіть порівняв перформанс ковалівців із матчем Шахтаря проти Лейпцига (0:4).

«Як би не скривдити Колос? Побиття немовляти чи як треба не вміти грати у футбол. Було відчуття, що перше місце грає з останнім. Нічого не створили. Напевно, з Йовічевіча беруть приклад – грати на контратаках і трошки побоюватись суперника».

Екс-форвард Динамо та збірної України в ефірі свого YouTube-каналу також відзначив надмірно оборонну схему Колоса.

«Пенальті, який забив Оріховський, – єдине, що було від Колоса. Я, чесно кажучи, не вітаю таке боягузтво. Команда йде вгорі, а грає, наче внизу йдуть. Гол пропустили – все одно за лінією м'яча, граємо на контратаках, але не виходить, бо Лисенка ми не бачили».

Форвард Колоса Володимир Лисенко вийшов у старті, але його замінили вже після перерви, отримавши жовту картку. Нинішнього сезону він поки не забивав.