4 листопада 2022 16:00

"Його вже свої родичі матерять": Леоненко пройшовся талантом "Динамо" і розповів про "третю ногу" Ваната

У четвер, третього листопада, Динамо невдало завершило груповий етап Ліги Європи, без шансів поступившись Фенербахче (0:2) у матчі фінального шостого туру.


Фенербахче зробив гру ще в першому таймі, забивши два голи зусиллями Арди Гюлера та Вілліана Арао. У другому таймі Динамо ще й залишилося у меншості після другої жовтої Іллі Забарного.


Екс-нападник збірної України Віктор Леоненко докладно зупинився на видаленні таланту Динамо, наголосивши на можливій причині його червоних карток.


«Пройдемося по Забарному. Вже друге вилучення, пам'ятаємо Шахтар (1:3). Це про що свідчить? Вже здають нерви, хоч на вигляд спокійний хлопець. Але нерви здають, бо матерять усі, напевно, вже й свої родичі матерять, не знаю».


Також експерт спробував розібрати гольовий момент форварда киян Владислава Ваната, який виник на 53-й хвилині. Українець вийшов віч-на-віч з воротарем, але в результаті пробив повз ворота.


«53-а, єдиний момент. Скажу так: у Ваната виявилася третя нога, тому що завадила своя нога вдарити по м'ячу і в результаті з моменту зробив не момент завдяки зайвій нозі», – неординарно прокоментував Леоненко в ефірі однойменного YouTube-каналу.