3 листопада 2022 16:36

Тудор не сказав гравцям "Марселя", що нічия залишить команду у єврокубках. Вони продовжували атакувати, пропустили на 95-й та посіли 4-е місце у Лізі чемпіонів.

Головний тренер "Марселя" не повідомив гравців результат паралельного матчу в Лізі чемпіонів.


Футболісти «Марселя» не знали, що нічийний результат у матчі з «Тоттенхемом» дозволив би їхній команді вийти до Ліги Європи.


RMC повідомляє, що Ігор Тудор навмисно не говорив своїм гравцям, що нічия у матчі з "Тоттенхемом" залишить "Марсель" у єврокубках. Команда продовжувала атакувати, що зрештою призвело до голу П'єра-Еміля Хейб'єрга після контратаки на 95-й хвилині та поразки французів (1:2).

Сам Тудор після матчу сказав, що говорив гравцям, щоб ті не рвалися в атаку, але вони могли просто не почути його. Однак пізніше Шансель Мбемба в інтерв'ю beIN Sports побічно підтвердив повідомлення RMC.


«На лаві запасних знали, що відбувається у паралельному матчі.

Ми домінували у першому таймі, а потім перевагою заволодів «Тоттенхем». Ми повинні були залишатися разом, щоб досягти позитивного результату, але нам не вистачило спілкування. Ось у чому суть дрібних деталей. Це дуже боляче, але такий футбол», – сказав Мбемба.

За підсумками групового етапу Ліги чемпіонів «Марсель» посів останнє місце у групі та вилетів із єврокубків.