2 листопада 2022 08:52

Мохаммед Салах: "Я так до кінця і не певен, хто автор першого голу"

Нападник «Ліверпуля» Мохаммед Салах прокоментував перемогу над «Наполі» (2:0) у 6-му турі Ліги чемпіонів:


«Приємні відчуття від перемоги над однією з найкращих у світі команд. Так нам і треба продовжувати надалі – ось і все. Результат для нас – добрий. Сподіваюся, він додасть нам впевненості у власних силах. Нам потрібно буде зосередитись на грі у себе в лізі. Зрештою, ми досягли дуже важливого для нас результату. Ми добре зіграли проти сильної команди.


Я так до кінця і не впевнений, хто є автором першого гола. Я просто добивав. Якщо саме я забив, дуже цим задоволений, проте ми просто раді тому, що здобули перемогу. Кінцівка була неймовірною. Безперечно, ми цим дуже задоволені. Результат для нас хороший і на майбутнє надає нам впевненості.


Впевненості це надає, але все ж таки лише як окремо взята гра. Ми добре закінчили груповий турнір, але нам, як і раніше, необхідно додавати у Прем'єр-лізі, тож тепер зосередимося на цьому».


Форварда «Ліверпуля» Мохаммеда Салаха було названо найкращим гравцем матчу. Група технічних спостерігачів УЄФА так оцінила гру футболіста збірної Єгипту: «Він знову показав, хто створює перевагу. Постійно рвався вперед і безперервно брав участь у загостренні гри в атаці».