28 жовтня 2022 22:02

"Працює одна людина. Може трохи Безсонов": журналіст на прикладах звинуватив "Динамо" у непрофесійності

У четвер, 27 жовтня, Динамо у п'ятому турі групової стадії Ліги Європи зіграло внічию з кіпрським АЕКом (3:3) і остаточно забронювало за собою останнє місце у квартеті В.


Для того, щоб зберегти шанси хоча б на третє місце та стикові матчі плей-офф Ліги конференцій Динамо була потрібна лише перемога. Проте біло-сині змогли лише героїчно відігратися з 1:3 та здобути перше очко у групі.


Великий провал за підсумками євроосені породив чергову хвилю критики Динамо як з боку вболівальників, так і відомих експертів на кшталт Віктора Леоненка.


Журналіст та ведучий Михайло Співаковський також поділився своїми міркуваннями про причини невдач столичного клубу. Фахівець бачить головну проблему у недосконалому менеджменті динамівців.



«Луческу не може, ми бачимо. Але він хоча б намагається професійно робити свою роботу. Цього не вистачає "Динамо" на всіх рівнях. Можна розпочати з менеджменту, який не знайшов нормальної бази у Польщі. Навіть польські журналісти пропонували бази. Чому Динамо тиняється як бомжі? Це не нормально".


Зокрема, журналіст навів приклад селекційного відділу Динамо, до якого здебільшого набирають співробітників за колишні заслуги, а не за професійні якості.


«В академії не добре все. У скаутській службі, де бронзовий барельєф на бронзових барельєфах, працює лише одна людина – Олександр Голоколосов. Може, трохи працює Безсонов», – невтішно заявив Співаковський в ефірі YouTube-каналу «ТаТоТаке».


Зазначимо, що в УПЛ у "Динамо" теж не все гладко. Підопічні Луческу йдуть лише восьмими, відстаючи від Дніпра-1, що лідирує, на 12 очок (при цьому маючи гру в запасі).