28 жовтня 2022 17:36

"Ми не зможемо перемогти": Ребров зробив натяк Ярмоленку та "Аль-Айну" напередодні зустрічі з відомим тренером

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров поділився думками про майбутній матч восьмого туру чемпіонату ОАЕ проти Шабаб Аль-Ахлі. Не пройшов українець і повз останню перемогу над Аль-Насром.


У суботу, 29 жовтня, Аль-Айн проведе виїзну гру проти команди із Дубая. Сергій Ребров напередодні поєдинку звернувся до підопічних з промовистим натяком на необхідність концентрації та повної самовіддачі.


«Ми проаналізували манеру гри суперника та роз'яснимо деталі гравцям. Однак якщо ми не покажемо свій справжній рівень гри на полі, ми не зможемо перемогти команду-суперника».


Також український фахівець згадав перемогу над Аль-Насром (3:1) у минулому турі. Ребров зізнався, що його розчарував Аль-Айн у першій половині зустрічі.


«Для мене був важливим другий тайм і те, як гравці відреагували на пропущений гол. Незважаючи на те, що я незадоволений їхньою грою в першому таймі, я дуже задоволений їхньою реакцією. Тому ми маємо добре підготуватися та серйозно підійти до цього матчу», – наводить слова екс-тренера Динамо прес-служба «боса».


Нагадаємо, що у складі Аль-Айну виступає український вінгер Андрій Ярмоленко. Цього сезону капітан збірної провів за команду Реброва сім матчів, у яких відзначився трьома голами та трьома асистами.


На даний момент Аль-Айн із 13 очками посідає третє місце у турнірній таблиці першості ОАЕ. Шабаб Аль-Ахлі, який тренує екс-тренер чемпіонського Монако (2016/1017) Леонарду Жардім, поступається «босу» за додатковими показниками.