27 жовтня 2022 17:15

Працював над заявкою України на проведення Мундіалю: УАФ повідомила деталі візиту Запісоцького до УЄФА

Генеральний секретар та віце-президент Української асоціації футболу Юрій Запісоцький провів низку робочих зустрічей під час свого європейського відрядження.


Запісоцький зустрівся з представниками європейських футбольних асоціацій та заручився підтримкою спільної заявки України, Іспанії та Португалії на проведення чемпіонату світу 2030 року.

Генеральний секретар УАФ обговорив із колегами з європейської футбольної спілки організаційні питання оформлення спільної заявки на Мундіаль.

Крім того, Запісоцький зустрівся у швейцарському Ньоні з представниками Асоціації європейських клубів та обговорив із ними питання підтримки соціальних проектів, які реалізуються українськими клубами.

Віце-президент УАФ також відвідав Париж, де провів робочу зустріч із Ельханом Маммадовим, який є директором ФІФА з питань європейських національних асоціацій. Записоцький обговорив із функціонером гуманітарні проекти, які ФІФА спрямовує на підтримку українського футболу під час війни.

Раніше ми писали, що генеральна прокуратура України вручила Запісоцькому підозру у кримінальній справі щодо заводу з провадження штучних полів. Це сталося на державному кордоні, коли футбольний функціонер залишав межі нашої країни та прямував до УЄФА.


Фото - УАФ