27 жовтня 2022 09:22

Антоніо Конте: "ВАР завдає великої шкоди. Хотів би побачити, як вони скасували б такий гол на іншому стадіоні топ-клубу"

Головний тренер «Тоттенгема» Антоніо Конте прокоментував скасований гол Гаррі Кейна (ВІДЕО) на 96-й хвилині матчу зі «Спортингом» (1:1), який не дав гарантувати «шпорам» вихід у плей-оф ЛЧ.


«Думаю, що м’яч був перед Кейном, а гол - це гол. Не розумію лінії, які вони там намалювали. Дуже важко коментувати це рішення.

ВАР завдає великої шкоди. Хочу побачити, чи готові вони на іншому стадіоні топ-команди скасувати такий гол. Я хотів би це знати. Багато несправедливості. Мені не подобається така ситуація. Не бачу позитивних речей.

Другий тайм був позитивним, ми грали з великою інтенсивністю. Ми заслуговували на перемогу, але знаємо, що сталося. Не розумію, чому ми тепер повинні думати про кваліфікацію в плей-оф у наступному матчі, коли могли розв’язати це питання ще в цій грі. Коли вигадують такі епізоди - завдають великої шкоди та проблеми клубу», - сказав Конте для BT Sport.