25 жовтня 2022 18:55

Костянтин АНДРІЮК: "Павелко наразі – за кордоном. В Україні на нього чекає вручення підозри в кримінальному провадженні"

Відомий український журналіст, активіст та громадський діяч Костянтин Андріюк у своєму телеграм-каналі повідомив про те, що президент УАФ Андрій Павелко наразі перебуває за кордоном, а при поверненні в Україну на нього чекає вручення підозри в кримінальному провадженні.


"Павелко наразі за кордоном. А в Україні прямісінько на кордоні на нього чекає на вручення підозра в кримінальному провадженні. Це буде незабутнє повернення чинного президента УАФ. Я вірю, що воно таки буде!", - написав Андріюк.

Додамо, що раніше підозру було вручено генеральному секретарю УАФ Юрію Запісоцькому при перетині кордону з Польщею. В УАФ заявили, що підозру Запісоцькому вручили підставні особи, а документ мав ознаки фальсифікації. Чиновники УАФ назвали це цілеспрямованою кампанією росії проти Андрія Павелка начебто за його участь у приєднанні України до заявки Іспанії та Португалії на проведення чемпіонату світу 2030.