20 жовтня 2022 15:33
1

Ребров та Ярмоленко отримали вказівки: шейх Султан розповів, чого він чекає від "Аль-Айна" на тлі невдалого старту

Шейх Султан бін Хамдан бін Заїд Аль Нахайян, заступник голови ради директорів спортивно-культурного Аль-Айну, зустрівся з тренерським штабом команди та гравцями.


Шейх Султан підтвердив свою впевненість у системі команди, вказавши на важливість концентрації та подвоєння зусиль та роботи в командному дусі, щоб досягти бажаних цілей та подарувати радість фанатам команди.

Як повідомляє офіційний сайт клубу, Султан також високо оцінив сильну громадську підтримку команди вболівальниками у всіх матчах у місті та за його межами.

Аль-Айн, який очолює український тренер Сергій Ребров, невдало розпочав новий сезон. На даний момент команда посідає шосте місце у турнірній таблиці чемпіонату ОАЕ, набравши десять очок у шести матчах.

Нагадаємо, що за Аль-Айн виступає український півзахисник Андрій Ярмоленко. 32-річний вінгер у чемпіонаті ОАЕ провів шість матчів цього сезону. В активі українця два голи та три результативні передачі.

У наступному турі команда українця зіграє на виїзді проти Аль-Насра. Матч відбудеться 22 жовтня та розпочнеться о 19:00.