18 жовтня 2022 22:54

"Емоційний стан, м'яко кажучи, не дуже": Григорчук пригнічений після розгрому від "Зорі" та серії без перемог

Головний тренер одеського Чорноморця Роман Григорчук прокоментував поразку від луганської Зорі в рамках восьмого туру чемпіонату України з рахунком 0:4.


Наставник одеської команди Григорчук зізнався, що не розраховував на такі результати команди в УПЛ. Фахівець запевнив, що на початку матчу вірив у успіх у поєдинку проти Зорі (0:4).


«У нас емоційний стан, м'яко кажучи, не дуже. Ми бачили себе на іншому місці у турнірній таблиці, а складається, як складається. Ми мали набирати більше пунктів, ніж маємо. Сьогоднішню гру не беремо до уваги, звісно.

На початку гри я мав найкращі надії. Коли ми пропустили гол, почали діяти гірше. Ми пропустили після помилки, якої неможливо було припускатися».


Також Григорчук сказав, що вірить, що одна перемога у чемпіонаті України змінить подальші результати Чорноморця.


«Можна програти і 0:6, і 0:7, але найбільший негатив від того, що більшість людей не здатні спробувати подолати цю ситуацію. А це дуже важливо у спорті. Не можна переставати грати.

Команда має подолати це, бо якщо ні – у спорті тяжко таким людям. Думаю, разом ми можемо це впоратися. Нам потрібно здобути перемогу», — наводить слова Григорчука прес-служба Чорноморця.

Після восьми турів УПЛ Чорноморець має два очки в активі та займає останній рядок в УПЛ.

У наступному турі луганська команда зіграє 23 жовтня з Вересом, а Чорноморець наступного дня зустрінеться із Колосом.