15 жовтня 2022 08:50

У "Ньюкаслі" побоюються, що Хау в майбутньому змінить Гвардіолу в "Манчестер Сіті"

Спортивний директор Ньюкасл Юнайтед Ден Ешворт стурбований тим, що подальший успіх 44-річного британського наставника «сорок» Едді Хау може призвести до того, що Манчестер Сіті зверне увагу на фахівця як на потенційну заміну Хосепу Гвардіоле.


«З головними тренерами завжди складно, бо якщо він виграє занадто багато ігор, він стає привабливим, наприклад, для «Реала» або «Манчестер Сіті».


Якщо він програє занадто багато матчів, то він не такий привабливий для нашого клубу. Бути тренером — це така складна роль, вам майже обов'язково виграватиме потрібну кількість ігор, щоб підтримувати нас на належному рівні, але я щиро сподіваюся, що ми працюватимемо разом протягом тривалого часу і приведемо клуб туди, куди ми хочемо потрапити.


По суті, Хау справді хороша людина — її цінності, трудова етика — це те, що вона хоче привнести до команди. Його емпатія та емоційний інтелект дійсно високі, і він той, з ким я поділяю схожі цінності. Я думаю, що Едді добрий тренер. Ми тільки-но уклали з ним довгостроковий контракт, який дає нам гарантії. Ми хотіли б, щоб він відіграв важливу і довгу роль у нашому проекті», — цитує Ешворта Manchester Evenings News з посиланням на Mirror.