14 жовтня 2022 16:14

"Челсі" зацікавлений в підписанні Рафаеля Леао

«Челсі», як і раніше, зацікавлений у підписанні Рафаеля Леао, але список потенційних шанувальників португальця розширився і включає «Парі Сен-Жермен» (після неприємної ситуації Кіліаном Мбаппе), а також «Манчестер Сіті».


Паоло Мальдіні і Рікі Массара утримали свою позицію щодо гравця в серпні перед неодноразовими спробами підписання Леао клубами Прем'єр-ліги, вказавши на пункт про викуп у розмірі 150 мільйонів євро в контракті португальського вінгера, але в міру наближення до терміну закінчення дії контракту (в червні 2024) можуть відбутися зміни.

Жорже Мендеш знає про це і, ймовірно, обговорить цей пункт під час наступної зустрічі з керівництвом. Цю клаусулу запропонував включити в контракт гравця Дзвін Бобан, побачивши потенціал Леао, коли він прибув з «Лілля» ще в 2019 році. Воля Мальдіні та Масари цілком зрозуміла: докласти економічних зусиль, щоб підняти Леао зарплату, щоб він став одним із найвищих гравців у команді, якщо не найвищим.



За рахунок бонусів буде зроблено зусилля для задоволення потреб Леао, які становлять 7 мільйонів євро за сезон. Мендеш, ймовірно, попросить відняти 20-30 млн євро з пункту про викуп, таким чином встановивши суму на позначці 120-130 млн євро, що, на його думку, є ринковою оцінкою більш відповідної реальності. Тим не менш, «Мілан» знає, що це в цьому випадку клуб ризикує втратити перлину свого проекту.