14 жовтня 2022 15:42

Журналіст: "Не знаю, чи спілкувався Маск із Путіним, але його методи перейняв"

Журналіст Сергій Висоцький у своєму Facebook відреагував на небажання Ілона Маска фінансувати Старлінки для України.


- Перше. Старлінки для України ніколи не постачалися виключно як благодійний внесок Ілона Маска. Принаймні половину терміналів (може більше) оплатив уряд США та Польша. Щодо оплати за користування - немає відкритої інформації щодо того, чи витрачалися на це кошти наших партнерів, але не виключаю. Логістику також забезпечували партнери.

Друге. Маск зробив на цьому колосальний піар, фактично вийшовши в нуль по терміналах - так як відсоток подарованих терміналів на перший погляд дорівнює відсотку куплених.

Третє. Лист про припинення обслуговування терміналів в Україні від Маска до Пентагону був направлений минулого місяця. Задовго до ідіотських твіттів Ілона.

Четверте. Судячи зі всього, Маска задушила жаба і він, як геніальний піарщик, знайшов спосіб, щоби представити всю цю ситуація не через призму власне жаби, за що він би зазнав критики, а через призму імпульсивних, невдячних українців, які його образили. Не знаю, чи спілкувався Маск з Путіним, але його методи перейняв. Виставити себе жертвою, щоби напасти - це прямо коронний номер Ху**а!

П’яте. Про можливе відключення старлінків Маск не попередив уряд та Генштаб України.
Шосте. Маск - цинічний та хитрий га**он! Твітти Мельника тут ні до чого!

Сьоме. Приватний бізнес нам нічого не винен. Маск в праві отримувати гроші за свої послуги. Але він міг повести себе чесно та відкрито, а вирішиш пійти на свідому провокацію та маніпуляцію! Бо (див. пункт 6), Маск - цинічний та хитрий га**он!