14 жовтня 2022 13:07

"Довбик звів нанівець зусилля господарів". "Вадуц" отримав втіху від своєї преси за поразку "Дніпру-1"

У матчі четвертого туру групового етапу Ліги конференцій Вадуц із Ліхтенштейну приймав на своєму полі Дніпро-1. Команда зі швейцарської Челлендж-ліги програла представнику України у компенсований час.


Учорашній поєдинок Ліги конференцій завершився перемогою Дніпра-1 на останніх хвилинах із рахунком 2:1. Підопічні Олександра Кучера продемонстрували бійцівські якості, завдяки яким вдалося забрати з Ліхтенштейну три очки.

FanDay.net розбирався з тим, як представники швейцарських та ліхтенштейнських ЗМІ оцінили поєдинок обох команд.

Видання Blick вийшло з промовистим заголовком: "Шок останньої хвилини для Вадуца". Як зазначають швейцарські оглядачі, команда з Ліхтенштейну провела дуже сильний матч, але не зуміла здобути винагороду за свою гру.

"Футбол може бути таким гірким! Андердог з Вадуца провів сильний матч-відповідь проти українців, але в результаті залишився ні з чим. Артем Довбик забив переможний гол на користь гостей на початку доданого часу гарним ударом головою".

"Вадуц зазнав гіркої поразки від Дніпра", - з там змістом вийшов огляд матчу від Radio Liechtenstein.

"У четвертому матчі Ліги конференцій Вадуц був явно сильнішим проти українського лідера Дніпро-1, але в результаті залишився ні з чим. Після цієї прикрої поразки у Вадуца мало шансів фінішувати у першій парі".

У шоці від результату матчу в Ліхтенштейні оглядачі SRF:

"Вадуц був за крок від того, щоб набрати третє очко в домашньому матчі проти гостей з України. Удар головою Артема Довбика на 91-й хвилині звів нанівець усі зусилля господарів поля. У команди Челлендж-ліги з Ліхтенштейну є лише теоретичні шанси на вихід у плей-офф".

Liechtensteiner Vaterland вважає незаслуженою поразку Вадуца. Помилки воротаря господарів поля призвели до втрати очок у Лізі конференцій.

"Фортуна сьогодні була не на боці Вадуца. Спочатку Дніпро повів у рахунку через помилку воротаря Бюхеля (25 хв), потім українці забили незаслужений гол 1:2 (Довбик) у доданий час після того, як Растодер зрівняв рахунок на 30 хв".

Додамо, що після перемоги над Вадуцем Дніпро-1 набрав сім балів у турнірній таблиці групи Е Ліги конференцій. У наступному турі Дніпру-1 зігратиме з Аполлоном 27 жовтня, а ось Вадуц протистоятиме АЗ.