13 жовтня 2022 23:44

Моурінью про 1:1 з "Бетисом": "Я так кричав на Абрахама та Белотті, що у них почервоніли вуха. Вони були жахливі в 1-му таймі"

Головний тренер "Роми" Жозе Моурінью розкритикував гру форвардів проти "Бетіса" (1:1).


Теммі Абрахам та Андреа Белотті вперше одночасно вийшли з першої хвилини, але не змогли забити у першому таймі гри 4-го туру Ліги Європи. У другому Белотті зрівняв рахунок у матчі.

«Це була катастрофа, вони були жахливими, просто кошмарними в першому таймі. Вони не робили того, про що я їх просив. У перерві вони вийшли з роздягальні з червоними вухами – то я на них кричав. У другому таймі ситуація покращилася, і справа не лише у голі, а ще й у тому, як вони взаємодіяли.

У цьому матчі ми грали під величезним тиском. Для нас це була зустріч рівня плей-офф, а не групового етапу. Програвши, ми вилетіли б.


У нас багато травм, дискваліфікації, втома, ми грали проти свіжішої команди, яка змінила шість гравців порівняно з минулим матчем. Але завдяки силі волі ми підвищили рівень гри у другому таймі та набрали життєво важливе очко.


Попереду ще дві гри. Не переможемо у них – ми вилетіли. І це добре, адже наша доля в наших руках, а не в чиїхось ще», – сказав Моурінью Sky Sport Italia.