13 жовтня 2022 21:43
67

"Динамо" – "Ренн" 0:1. Ліга Європи. Четверта поразка у групі поспіль

"Динамо" - "Ренн" 0:1


"Динамо":
35. Нещерет – 24. Тимчик, 25. Забарний, 34. Сирота, 44. Дубінчак – 5. Сидорчук, 19. Гармаш, 29. Буяльський, 15. Циганков, 8. Шепелєв – 41. Бєсєдін
Запасні: 74. Ігнатенко, 2. Вівчаренко, 4. Попов, 6. Бурда, 7. Кабаєв, 9. Перріс, 11. Ванат, 18. Андрієвський, 20. Караваєв, 21. Кравченко, 30. Діалло, 94. Кендзьора


"Ренн": 30. Манданда - 22. Асіньйон, 15. Ву, 5. Теате, 25. Меллінг - 6. Угочукву, 14. Буріжо, 21. Майєр - Д.Дуе, 9. Калімуендо, 7. Терр'є
Запасні: 1. Алемдар, 89. Сален, 2. Родон, 3. Трюффер, 10. Сулемана, 18. Белосян, 19. Гуірі, 20. Тае, 28. Аблін, 31. Г. Дуе, 35. Франсуаза


"Динамо" - "Ренн" ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні "Динамо" у 4-му турі групового етапу Ліги Європи зіграє з "Ренном" та спробує зберегти шанси на єврокубкову весну.


Нагадаємо, що три стартові ігри динамівці програли і зараз перебувають на останньому місці у турнірній таблиці. Французи з 7-ма очками йдуть другим. Стільки ж у лідируючого "Фенербахче". АЕК набрав 3 бали та займає 3-ту позицію.

У своєму останньому матчі проти "Руху" кияни за Бущаном втратили ще й Бойка, таким чином воротарську проблему "Динамо" доведеться вирішувати Нещерету. А його дублерами стануть юні Ігнатенко та Авраменко.


"Ренн" в останньому матчі перед зустріччю з киянами обіграли "Нант" у чемпіонаті Франції з рахунком 3:0. "Динамо" впевнено розібралося з "Рухом" (3:0).


Орієнтовний склад "Динамо":

Нещерет – Кендзьора, Забарний, Сирота, Дубінчак – Сидорчук, Шепелєв, Буяльський, Циганков, Кабаєв – Бєсєдін


Головним арбітром зустрічі призначено голландця Сердара Гезюбююка.


Трансляція зустрічі буде доступна на Megogo та платформі Volia TV. "Динамоманія" проведе текстову онлайн-трансляцію Початок о 19:45.

Цікаво, на якій хвилині отримає картку Гармаш? Думаю, до 20 точно.
І знову поліно в нападі. Уже б краще зайвого півзахисника в центр поля, точно більше користі буде принаймні на руйнування, бо в нападі то поліно нічого не зробить.
Сховати
Невже ви до цього часу не зрозуміли, що він виконує іншу роль у схемі, аніж наконечник ? Відтягнута дев"ятка, що має чіплятись за м"яч в середній частині поля по всьому фронту.

І виконує зовсім не погано. А скорера нажаль через недолугість менеджменту не вдалось підписати ( хотіли, але не змогли ).
Доречі, піймав себе на думці, що мені було б цікаво поглянути на Вівчаренка зліва у півзахисті. Може й нічого не вийде, але непогано хлопець поле бачить. Може паси на загострення роздавав би.
Сховати
Zeit, по-любе було б краще, ніж Гармаш
Діалло 28 років на флешскоре
Сховати
Артем, по-простому скажіть що це означає
Сирота, Дубінчак, Шепелєв, Кабаєв, Бєсєдін...плюс необстріляний з такими суперниками Нещерет.
Які можуть бути результати з такою якістю половини складу? Тут тільки молитись, щоб перші троє не привезли черговий мяч у свої ворота і просити у Бога фарту. Не здивуюсь, якщо багато хто віддасть перевагу перегляду чергової серії Андору, а не жаху у виконанні цього "Динамо".
Сховати
Умник, ну, Нещерета и Барса обстреливала, а так- да, согласен...
Умник, нащо хейтити Дубінчака і Кабаєва, які зовсім ні в чому не винні?

Ясно, що зараз така мода - хейтити ДК, але ж не всіх одною мітлою...

Коли є такі дуби як Кенжора ( до речі, за які заслуги його впихають у склад? тактично безграмотний, технічно ніякий, наздогнати Русина, що біжить з м"ячем не взмозі ) та Гармаш, то названі мною вище - просто галактікос.
Сховати
Major, Вклинюсь, 1000 вибачень)))) . За Кенджору згоден, але Дубінчака і Кабаєва є за що ругати - там цілий комплекс недоліків у грі. На мою думку
Сховати
Zeit, може і є, але ж не можна тикати пальцями в порівняно добротних гравців і замовчувати відвертих незграб...