11 жовтня 2022 17:08
1

"Перед УАФ стоїть складне завдання". Журналіст поділився думкою, хто очолюватиме збірну України у відборі Євро-2024

Відомий спортивний журналіст Михайло Співаковський поділився думкою, хто може стати головним тренером національної збірної України у відборі на Євро-2024.


Збірна України потрапила до однієї відбірної групи чемпіонату Європи з Італією, Англією, Північною Македонією та Мальтою.

Наша команда розпочне відбір виїзним поєдинком з англійцями у березні, після чого зіграє у гостях із Північною Македонією та прийме мальтійців у червні.

Український журналіст Михайло Співаковський поміркував про те, хто очолить збірну України у відбірному циклі Євро-2024.

«Перед УАФ стоїть складне завдання. Стартовий матч команда швидше за все проведе з Петраковим. Питання в іншому: чи вдасться до червневих матчів здобути Реброва», – написав Співаковський у телеграм-каналі «ТаТоТаке».

Співаковський зазначив, що контракт Реброва з Аль-Айном діє до 30 червня, але чемпіонат ОАЕ завершиться наприкінці травня.

Якщо президенту УАФ Андрію Павелку вдасться домовитися з арабським клубом та українським фахівцем, то Ребров може очолити збірну України вже у червні.

Якщо ж домовитися не вийде, то Реброву доведеться розпочинати роботу у збірній із вересневих матчів проти Англії та Італії, після яких Україна може втратити шанси на одне з перших двох місць у групі.

Михайло зазначив, що якщо Петраков набере шість чи більше очок у трьох стартових поєдинках, розлучатися з ним буде недоцільно.

У фінальний турнір чемпіонату Європи вийдуть дві перші команди з кожної відбірної групи.
Ми з будь-яким тренером втратимо шанси.