8 жовтня 2022 11:12

ПСЖ звернеться до УЄФА щодо домагань до фанатів клубу при обшуках перед матчем з "Бенфікою" - стюарди нібито торкались геніталій, пхали руки у труси та бюстгальтери

«ПСЖ» звернеться до УЄФА з приводу домагань при перевірці вболівальників клубу перед виїзним матчем Ліги чемпіонів проти «Бенфіки» (1:1), повідомляє RMC Sport.


Член Collectif Ultras Paris (CUP) Поль-Анрі Штрассер звинуватив стюарда у навмисних дотиках до його геніталій.

«Стюард підійшов до мене, стягнув мої шорти й почав підіймати боксери. Він тримав руки в моїх шортах і обмацував мої геніталії. У мене досі тремтить голос.

На жіночому боці було те саме, з руками в бюстгальтерах, стрінгах і з дотиками до геніталій. Таке сталося, і я хотів би, щоб це повідомлення почули всі», - сказав Штрассер.

«Ми прибули на перевірку, і це був момент, який мене найбільше шокував. Я часто їжджу на матчі Ліги чемпіонів, і це було принизливо. Я спочатку не відреагувала, подумав, що це обшук, це нормально, просто він зайшов трохи далі, ніж зазвичай. Через деякий час мені стало ніяково, з цим оглядом було щось не так», - сказала фанатка парижан Едіт.

Своєю чергою «Бенфіка» випустила заяву з цього приводу: «Обшуки вболівальників «ПСЖ» проводилися під наглядом поліції, жодних порушень не було зафіксовано».

Матч пройшов у Лісабоні на стадіоні «да Луж».