8 жовтня 2022 00:02

Жозе Моурінью: "Хоакін і Златан грають не за гроші, а з любові до футболу"

Після перемоги "Бетіса" над "Ромою", яка дозволила іспанцям очолити турнірну таблицю групи, головний тренер римлян Жозе Моурінью не скупився на компліменти на адресу 41-річного капітана суперників Хоакіна Санчеса, повідомляє football-espana.net:


– Ті люди, котрі його не знають, навряд чи зможуть подумати, що йому вже 41 рік. Футболісти, які продовжують грати у такому віці, як Хоакін чи Златан Ібрагімович, роблять це з любові до футболу, а не з бажання заробити більше чи менше євро. За цю любов до футболу я дуже поважаю його, – зазначив Жозе Моуріньйо у післяматчевому коментарі.


– Моурінью мене привітав, він обійняв мене, і я відчув ту любов і захоплення, які ми відчуваємо один до одного за довгі роки нашого знайомства. Це моє особисте задоволення, - зазначив Хоакін, якого Моуріньо намагався підписати ще в першій половині 2000-х років, будучи головним тренером "Челсі".


Після тріумфальної перемоги "Бетіса" у Кубку Іспанії, цього літа багато хто припускав, що Хоакін завершить кар'єру. Найімовірніше, нинішній сезон стане останнім у великому футболі для 41-річного хавбека.