7 жовтня 2022 19:51

Едінсон Кавані: "Вперше я сходив до психолога після камбека "Барселони"

Форвард "Валенсії" Едінсон Кавані розповів, що звертався до психолога після поразки ПСЖ від "Барселони" у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів сезону-2016/17 (1:6), інформує Relevo.


"Вперше я сходив до психолога після камбеку "Барселони". Це дуже вплинуло на мене. Є речі, які тебе перевантажують. Все, що ми робили, змінилося за п'ять хвилин. Це величезний удар, який неможливо контролювати. Хоч це і футбол, але торкається інших частин твоєї особистості. Я відчував тривожність, у мене був холодний піт, паморочилося в голові, коли я засинав. Я боявся спати. Я задумався: "У мене що, проблеми з головою?" Я пішов до лікаря "ПСЖ", і він сказав мені: "Те, що відбувається з тобою, відбувається з багатьма людьми у різних сферах". Я зрозумів, що я не супергерой", - сказав Кавані.


Нагадаємо, що перший матч 1/8 Ліги чемпіонів між ПСЖ та "Барселоною" завершився з рахунком 4:0 на користь паризької команди. У матчі-відповіді каталонський клуб на домашньому стадіоні забив шість м'ячів, єдиний м'яч ПСЖ забив Кавані.