6 жовтня 2022 00:26

"Бенфіка" стримала "ПСЖ" у Лізі чемпіонів, попри шикарний гол Мессі, Ді Марія самотужки обіграв "Маккабі" для "Ювентуса"

"ПСЖ" не зумів перемогти "Бенфіку", а "Ювентус" впорався з "Маккабі".


Ліга чемпіонів, 3 тур

Бенфіка – ПСЖ – 1:1

Голи: Даніло, 41 (аг) – Мессі, 22

Ювентус – Маккабі Хайфа – 3:1

Голи: Рабйо, 35, 83, Влаховіч, 50 – Давід, 75


У Лісабоні зустрічалися лідери групи D – "ПСЖ" приїхав у гості до "Бенфіки". Господарі потужніше провели перший тайм. Доннарумма двічі рятував Париж після гострих ударів Рамуша, а потім дивом потягнув постріл Нереса.


Оборона "ПСЖ" рясніла дірками, але це не катастрофічно, коли в тебе є Мессі, Неймар і Мбаппе. Тріо суперзірок організували комбінацію в один дотик, яку розкішним ударом у дальній кут завершив Мессі.


Втім, "ПСЖ" до перерви все ж пропустив заслужений гол. Даніло зрізав м'яч у власні ворота після навісу з правого флангу. У другому таймі гості увімкнулися та змусили "Бенфіку" сісти в оборону.


Неймар переважно бив сам (через себе в поперечину), а Мессі – створював моменти для партнерів. Однак дотиснути "орлів" зіркам не вдалося. "ПСЖ" і "Бенфіка" залишилися лідерами квартету з 7 очками.


У паралельному матчі грали аутсайдери групи. "Ювентус" мусив обігрувати "Маккабі", яка б не була криза. Розпочалося все зі змарнованих шансів Влаховіча – Куадрадо та Костіч виводили його на порожні ворота.


Рятівником туринців став Ді Марія. У першому таймі він вирізав зручний асист на Рабйо, а в другому – вивів Влаховіча сам на сам з голкіпером. Тут вже серб промахнутися не зміг.


Анхель продовжував постачати шикарні передачі. Однак Влаховіч не Холанд, тому реалізовує тільки один з трьох моментів. Там офсайд, там удар в голкіпера. Суперник тим часом обстрілював каркас воріт (3 влучання).


"Ювентус" провалився і дозволив Маккабі скоротити відставання. Але потім Ді Марія оформив третій асист, подавши з кутового на голову Рабйо. "Б'янконері" набрали 3 очки та наблизилися до конкурентів.