4 жовтня 2022 19:51

"Добре, що ми не потрапили на чемпіонат світу": Саленко несподівано обернув невдачу збірної України в плюс

Колишній нападник київського Динамо Олег Саленко поділився думкою про українську Прем'єр-лізу, яка відбувається під час військової агресії Росії.


Володар «Золотої бутси» чемпіонату світу 1994 року Олег Саленко в інтерв'ю своєму колишньому одноклубнику Віктору Леоненко назвав сильні та слабкі сторони чемпіонату УПЛ.

На думку Саленка, важливим є сам факт проведення чемпіонату в нашій країні. Великою проблемою для команд, що грають, стали виступи далеко від своїх міст. Ну а плюсом першості УПЛ експерт назвав непопадання нашої збірної на ЧС-2022 до Катару.

Саленко вважає, що завдяки цьому стало можливим саме проведення чемпіонату, адже в іншому випадку провідні клуби (Динамо та Шахтар) продовжували б грати товариські поєдинки за кордоном.

«Чемпіонат дуже важко минає, незрозуміло, хто де грає. Наразі єдине, що добре для нашого чемпіонату – те, що ми не потрапили на чемпіонат світу. Щоб чемпіонат [України] тривав, усі грали, причому в Україні. Жодних проблем я в цьому не бачу», - сказав Саленко Youtube-каналу Леоненка.