3 жовтня 2022 15:52

Мати румунського гравця звинувачує відстороненого тренера збірної Мальти в сексуальних домаганнях

Александра Попа, мати колишнього футболіста румунської "Університаті" Резвана Попи, заявила, що італійський тренер Девіс Манджа дозволяв собі сексуальні домагання стосовно її сина. Спеціаліст зараз є головним тренером збірної Мальти, пише Gazeta Sporturilor.


"Спочатку він запитав його про його сексуальну активність, а потім він почав відверто залицятися до нього", - сказала мати гравця.

Александра Попа стверджує, що Манджа перестав давати футболісту ігровий час після того, як він не відповів на його домагання. Також після одного з матчів італійський тренер стиснув шию гравця і притиснув його до стіни. При цьому він погрожував розбити футболісту обличчя. Після цього у гравця почалась депресія. За словами матері, зараз Резвану вже краще, хоча наслідки депресії у нього є і донині.

Нагадаємо, 25-річний Попа вже завершив кар'єру. Останнім його клубом було бухарестське "Динамо", яке він залишив взимку 2022 року. 48-річний Девіс Манджа був відсторонений від роботи зі збірною Мальти після того, як 2 гравці звинуватили його у сексуальних домаганнях.