3 жовтня 2022 08:33

"Селезньов не готовий, підпишемо Коломойця". Шаран розповів, чому форвард "Минаю" не грав із "Динамо"

Головний тренер закарпатського Минаю Володимир Шаран прокоментував відсутність досвідченого нападаючого своєї команди Євгена Селезньова у заявці на поєдинок із київським Динамо.


Матч п'ятого туру української Прем'єр-ліги між Мінаєм та Динамо завершився перемогою підопічних Мірчі Луческу (1:0).

Досвідчений нападник закарпатців Євген Селезньов не потрапив у заявку на матч. Наставник Минаю Володимир Шаран в інтерв'ю ютуб-каналу «Профутбол Digital» розповів про причини, через які не розраховував на форварда у поєдинку з киянами.

«Селезньов на даний момент ще не готовий. Причина його відсутності у заявці – фізична форма. Сподіваємось, що завтра підпишемо Коломойця, який допоможе нам реалізовувати моменти», – сказав Шаран.

37-річний Селезньов провів один матч цього сезону української Прем'єр-ліги. Результативними діями форвард не відзначився. Євгену залишилося забити шість м'ячів, аби повторити рекорд чемпіонату України за кількістю голів за всю історію.

32-річний Юрій Коломоєць перейшов у Минай у лютому, але не дебютував за команду Шарана через припинення минулого сезону. У серпні термін контракту Коломойця із закарпатським клубом підійшов до завершення.