2 жовтня 2022 18:09

"Сассуоло" розгромив "Салернітану" в історичному матчі Серії А, "Монца" у битві невдах здолала "Сампдорію"

Поєдинок між середняками турнірної таблиці – Сассуоло і Салернітаною – став історичним для всієї Італії, адже вперше матч Серії А судила жінка (32-річна Марія Соле Ферр’єрі Капуті). Господарі з перших хвилин кинулись до воріт суперника і вийшли вперед на 12 хвилині завдяки спритності Льоренте. Наприкінці тайму Маджоре порушив правила у власному штрафному і Пінамонті з пенальті подвоїв перевагу "чорно-зелених". По перерві Торстведт пострілом у праву дев'ятку зняв всі питання щодо переможця. В середині другої сорокап'ятихвилинки рахунок до непристойного довів Харруї, який вийшов на заміну. Вже у доданий час Антіст поставив масну крапку


Лечче, який лише минулого туру здобув перші три очки у сезоні, приймав Кремонезе, котрому перемога тільки снилась. Бажання забити принесло свої плоди в середині тайму, коли Фальконе необачним підкатом привіз у свої ворота одинадцятиметровий. Чофані з позначки запалив надії у серцях уболівальників. Проте ще до перерви господарі відігрались: допоміг їм у цьому Окереке, який недбало зіграв у власному штрафному. Пенальті чітко реалізував Стрефецца.

У ще одному матчі Монца на виїзді здобула другу перемогу поспіль, забивши Сампдорії три сухих голи. Моряки катастрофічно розпочали сезон, зазнавши вже шостої поразки при двох нічиї і ще сильніше загрузли на дні турнірної таблиці.


Сассуоло – Салернітана – 5:0


Голи: Лорьенте, 12, Пінамонті, 39 (п.), Торстведт, 53, Харруї, 76, Антіст, 90+2

Лечче – Кремонезе – 1:1

Голи: Стрефецца, 42 (п.) – Чофані, 18 (п.)

Сампдорія – Монца – 0:3

Голи: Пессіна, 11, Капрарі, 67, Сенсі, 90+5