2 жовтня 2022 15:00
4

"Минай" - "Динамо" 0:1. Звіт про матч. Три очки в скарбничку

У 5-му турі Прем'єр-ліги "Динамо", яке нещодавно здобуло свою першу перемогу у внутрішній першості, приїхало в гості до "Минаю" з бажанням покласти в свою скарбничку ще три очки.

У стартовий склад киян на звітний матч повернувся Попов, який залікував травму. З перших хвилин з'явився Шепелєв, який також мав невеликі проблеми зі здоров'ям. На вістрi атаки тренерський штаб "Динамо" знову вiддав перевагу Гармашу. За рештою позицій якихось перестановок не відбулося. Новачки "біло-синіх" Перріс і Лонвейк залишилися в запасі.


Першими удару по воротах завдали господарі. Після навісу з кутового Вишневському вдалося пробити головою, проте Бойко був на місці і з першої спроби накрив м'яч. Відповідь киян була також зі стандарту. Гармаш головою замикав подачу Циганкова, але не змусив Бандуру навіть спітніти.

А ось момент "Миная" на 8-й хвилині був набагато перспективнішим. Ближнiй кут воріт намагався вразити Твердохліб. Кіпер "Динамо" вчасно згрупувався і в стрибку перевів м'яч на корнер. Потім можливість забити мав Воробчак. Хавбек потужно приклався по м'ячу з лінії штрафного майданчика, але в дальній кут не влучив.

На 22-й хвилині киянам вдалося провести стрімку контратаку, яку розігнав Кабаєв. У підсумку на ударну позицію виводили Циганкова, але м'яч із-під ніг Віктора в останній момент вибив захисник, і шанс відкрити рахунок було втрачено.

До середини першого тайму можна було констатувати, що гра була рівною і якоїсь переваги у "Динамо", окрім в контролI м'яча, не намічалося. "Минай" захищався великими силами, а "біло-синім" не вдавалося пройти насичену оборону суперника за рахунок гри у пас.

У такій ситуації на допомогу динамівцям мало не прийшов стандарт. Забарний прийшов на розіграш кутового, виграв другий поверх і завдав удару головою в напрямку дальнього кута. Бандурі вдалося у стрибку дотягнутися до круглого та врятувати свою команду.

Ближче до перерви "Динамо" змогло затиснути господарів у своєму штрафному майданчику, але пройти справжню стіну з гравців "Минаю", як і раніше, не виходило. На 42-й хвилині Бандура знову вступив у гру і знову після стандарту киян. Кіпер господарів упорався з ударом Циганкова і не дав зіграти на добиванні Тимчику.


На початку другого тайму Буяльський чудово приклався по м'ячу з-за меж штрафного майданчика, пославши круглого в дальній кут, але кіпер "Миная" знову продемонстрував хорошу реакцію і відвів загрозу. А ось на 51-й хвилині Бандура вже не зміг врятувати свою команду. Після навісу від Дубінчака і рикошету від Горіна м'яч опустився якраз на ногу Циганкову, який з льоту вбив його в сітку.

На 67-й хвилині Гармаш поступився місцем на полі Бесєдіну, а Вівчаренко замінив Дубінчака. Тим часом кияни почали грати за рахунком, що влаштовував їх, і вже не особливо прагнули атакувати, воліючи контролювати м'яч. На 73-й хвилині Перріс вийшов замість Кабаєва і в такий спосіб дебютував за киян. Потім вийшов інший дебютант – Лонвейк. Голландець замінив Шепелєва.


Поки кияни грали на утримання рахунку, на ударну позицію вийшов Колесник і пробив по воротах Бойка. Кіпер киян зіграв надійно. Потім все той де Колесник обікрав Попова і вирішив впасти у штрафному майданчику "Динамо", випрошуючи пенальті. Арбітр на хитрощі нападника не повівся і показав "артисту" жовту картку.

Наприкінці зустрічі "Минай" вирішив організувати щось на кшталт штурму штрафного майданчику киян, завантажуючи м'яч у володіння Бойка, але все, що вдалося господарям, так це потривожити кіпера "Динамо" після стандарту вже у компенсований час. Денис із ударом у ближній кут впорався, а підопічні Луческу за підсумком здобули три очки.

Виявляється, що Руслан Нещерет брав участь в матчі (по версії Динамоманії), якщо судити по опитуванні на сайті
Сховати
а Буяльський не грав)))
Игра - дерьмо, но гол- шедевр. Рыжик давно перерос это болото, но его травматизм не добавляет ему стабильности...
Результат нормальный, но игра... Лучше всего подходит слово "Жахіття". Наше место в турнирной таблице реально соответствует уровню футбола... Какой был бы анекдот если бы мы пролезли таки в Лигу Чемпионов. Тут игры против "Ренна" боишься, а там что было бы?