2 жовтня 2022 12:15

Де Дзербі не потиснув Клоппу руку? У мережі завірусилося дивне відео з екс-тренером "Шахтаря" у головній ролі

Колишній головний тренер донецького Шахтаря Роберто Де Дзербі дебютував на чолі Брайтона у матчі дев'ятого туру чемпіонату Англії проти Ліверпуля (3:3).


Де Дзербі, як завжди, дуже емоційно реагував на дії своїх гравців, а після матчу італієць потрапив у ще один цікавий епізод.


До об'єктиву камери потрапив момент, коли головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп хотів потиснути руку Де Дзербі, але він, швидше за все, не помітив його і пішов в інший бік. Відео у твіттері набрало вже 1,7 млн переглядів.

Однак, як зауважили користувачі, швидше за все, цей епізод просто вирваний із контексту. Насправді Де Дзербі здійснив потиск рук з Клоппом після матчу, а саме на цьому відео німець хотів привітати помічника італійця Маркаттіліо Маркаттілії.


У наступному турі чемпіонату Англії Брайтон зіграє із Тоттенхемом. Матч відбудеться 8 жовтня та розпочнеться о 19:30. Після семи зіграних поєдинків команда Де Дзербі займає четвертий рядок у турнірній таблиці АПЛ.


Нагадаємо, раніше Де Дзербі очолював донецький Шахтар. За один неповний сезон з італійцем «гірники» фінішували на першому місці у недограному через війну чемпіонаті 2021/22, провалилися у груповому етапі ЛЧ, а також виграли Суперкубок України.