2 жовтня 2022 12:05

Гвардіола: "Робота тен Хага в Голландії - неймовірна, "Аякс" останніми роками був прикладом для всієї Європи"

Головний тренер "Манчестер" Сіті Пеп Гвардіола поділився думками про тренера "Манчестер Юнайтед" Еріке тен Хаге напередодні їхньої зустрічі в АПЛ.


«Я дуже захоплююся Еріком. Ми трохи знайомі, бо разом працювали у Мюнхені. Його робота в Голландії – неймовірна, «Аякс» останні роки він був прикладом для всієї Європи.


Він знає, я знаю, що все залежить від результату. Я досі працюю у своєму клубі, бо ми щось виграли у минулому. Якщо ти виграєш у великих клубах – у тебе буде час, якщо ні – у тебе виникнуть проблеми.


Результат — частина футболу, але клуб має дивитися, як футболісти тренуються, як поводяться, як спілкуються у роздягальні між собою та публічно з пресою.


Багатьом речам не лише у футболі, а й у житті потрібен час, щоб перетворитися на щось міцне.

Якщо ви часто змінюєте гравців та тренерів, то з цим буде важко. Чи всі тренери, які працювали після Фергюсона, були поганими? Звичайно, ні. Не знаю, чому їхня доля складалася саме так, мене немає в клубі.


Початок їхнього сезону був важким через поразки від «Брайтона» та «Брентфорда», але після цього вони повернулися з неймовірною енергією і нарешті досягли результату.


Це найкращий спосіб, оскільки результати дають вам час створити те, що ви хочете», – сказав Гвардіола.

Гра "Манчестер Сіті" - "Манчестер Юнайтед" відбудеться сьогодні, 2 жовтня, о 16:00.