1 жовтня 2022 21:21

Владислав КУЛАЧ: "Нам потрібна перемога над "Минаєм", щоб розпочати позитивну серію"

Нападник «Динамо» Владислав Кулач відновився після важкої травми та готовий повернутися на поле. Після тренування уЛьвові він відповів на запитання клубних ЗМІ про стан здоров’я та настрій:


- У вас був важкий період, пов’язаний із травмою, наскільки складно було впоратися?

- Звісно, важко, адже був без команди. Сподіваюся, що вже все позаду, і з новими силами стаю до роботи. Прийдуть перемоги, і команда почне показувати той результат, на який усі сподіваються, і який має бути. Думаю, з гри проти «Минаю» ми розпочнемо переможну серію.


- Як зараз почуваєтеся? Чи відчуваєте дискомфорт псля травми?

- Звісно, адже, я пропустив дуже багато. П’ять місяців – це достатньо великий проміжок часу. Сподіваюся, тепер усе буде добре, і я якнайшвидше наберу потрібну форму.


- Чи готові повною мірою скласти конкуренцію у нападі?

- Звісно, готовий. Але мені потрібно ще трішки часу, щоб адаптуватися у загальній групі, адже довгий час я працював індивідуально, і щойно почав тренуватися разом з усіма. Те звична річ після травми. Думаю, згодом, наберу форму і складатиму повноцінну конкуренцію.


- Як команда вас підтримувала під час відновлення, та як привітала після повернення?

- З хлопцями я завжди був на зв’язку. Приємно відчувати підтримку, так і має бути. Знав про усі справи у команді, тож у цьому плані усе добре. Зараз я дуже радий повернутися, це зовсім інша справа. З хорошими емоціями і з новими силами сподіваюся допомогти команді якомога швидше.


- У якому стані перебувають гравці «Динамо», і чи у повній мірі готові до матчу із «Минаєм»?

- Звісно, готові. Важко більше психологічно, але нам потрібна перемога щоб почати позитивну серію. Невдачі не можуть тривати так довго. Тож ми всі сподіваємося і віримо, що з цього матчу розпочнеться вдалий етап.