30 вересня 2022 19:49

"Ворскла" програла у ФІФА спір щодо відходу з клубу Пап-Альюна Ндіайє

Полтавська "Ворскла" програла спір з колишнім центрбеком Пап-Альюном Ндіайє, а також його нинішнім клубом "Альтахом", повідомляє юридична компанія Brandsmiths, яка займалася відстоюванням інтересів футболіста та австрійців.


Справу розглядала Палата з вирішення спорів ФІФА, яка в результаті відхилила позов полтавського клубу.


Полтавська «Ворскла» програла спір з колишнім центрбеком Пап-Альюном Ндіайє, а також його нинішнім клубом "Альтахом", повідомляє юридична компанія Brandsmiths, яка займалася відстоюванням інтересів футболіста та австрійців.


Справу розглядала Палата з вирішення спорів ФІФА, яка в результаті відхилила позов полтавського клубу.

«Ворскла» наполягала на тому, що Пап-Альюн Ндіайє неправомірно залишив клуб, розірвавши контракт в односторонньому порядку. За це полтавці хотіли отримати 1 мільйон євро від "Альтаха" в якості компенсації, а також домогтися усунення центрбека від гри у футбол терміном на чотири місяці та заборони для австрійського клубу реєструвати нових футболістів протягом двох трансферних вікон.


Нагадаємо, Ндіайє залишив "Ворсклу" влітку 2021 року на правах вільного агента, хоча в полтавському клубі вважали, що у легіонера набула чинності опція щодо продовження контракту ще на один сезон.