30 вересня 2022 14:23

Недисциплінованість Неймара дратувала Мбаппе останніми сезонами. Влітку він підтримав продаж бразильця, і це посилило їхню неприязнь

Стали відомі подробиці про конфлікт Кіліана Мбаппе та Неймара, які грають у «ПСЖ».

Як пише L'Équipe, протягом останніх сезонів Мбаппе дратувала недисциплінованість Неймара.

У зв'язку з цим Кіліан, який отримав у «ПСЖ» новий статус після підписання нового контракту, був не проти того, щоб клуб продав бразильця минулого літа. Неймара дуже здивувала поведінка Мбаппе. Бразилець вважає, що, підписавши новий контракт із «ПСЖ», Мбаппе став зарозумілим.


Незважаючи на взаємну ворожість, Неймар та Мбаппе доброзичливо спілкувалися під час передсезоння. Їхні стосунки погіршилися після матчу «ПСЖ» з «Монпельє» (5:2), коли Неймар реалізував пенальті після того, як Мбаппе не забив 11-метровий за 20 хвилин до цього. Серхіо Рамос поговорив з Неймаром з цього приводу після матчу, але напруга між гравцями посилилася і вилилася в суперечку, що сталася наступного ранку на тренуванні на очах у всіх гравців «ПСЖ». Втрутитися в конфлікт довелося Рамосу та Маркіньосу.

Ліонель Мессі втрутився в ситуацію після матчу Ліги чемпіонів із «Ювентусом», бо побоювався, що конфлікт Неймара та Мбаппе може зіпсувати сезон для «ПСЖ».