29 вересня 2022 23:54

Бакарі Санья: "Ліверпуль" може випасти з четвірки найкращих цього сезону АПЛ"

Екс-захисник "Арсенала" та "Манчестер Сіті" Бакарі Санья поділився думкою про шанси "Ліверпуля" на потрапляння до топ-4 за підсумками сезону в АПЛ.


- Я дійсно думаю, що "Ліверпуль" — це команда, яка може випасти з четвірки найкращих цього сезону, ґрунтуючись на перших семи матчах, просто тому, що вони вже втратили чимало очок. Вони вже відстають від "Арсеналу" на дев'ять очок, і в психологічному плані важко скоротити відставання, коли всі команди, які перебувають вище за них, продовжують перемагати. Це буде випробуванням для гравців і я думаю, що для більшості з них це щось нове.

Думаю, "Арсенал", "Тоттенхем", "Манчестер Сіті" обов'язково фінішують у четвірці. Тоді у вас залишиться лише одне місце, яке буде розіграно між "Ліверпулем" та "Челсі".

"Ліверпуль" не може дозволити собі більше втрачати очки на даний момент. Тепер ліга справді швидко піде вперед, перш ніж вона перерветься на чемпіонат світу. "Ліверпуль" не хоче опинитися в положенні, коли він сильно відстане до листопада. Після чемпіонату світу відновити сезон буде непросто — їм потрібно залишатися на відстані руки від інших команд, — цитує Бакарі Санья Lord Ping.