28 вересня 2022 18:42

"Не можу цього уявити": в Англії дали невтішний прогноз на найближчі перспективи Зінченка в "Арсеналі"

У найближчому матчі Прем'єр-ліги Арсенал, який лідирує в чемпіонаті, зіграє північнолондонське дербі проти претендента на перше місце ліги - Тоттенхема.

Зустріч відбудеться у суботу 1 жовтня на домашньому стадіоні Арсеналу "Емірейтс". Українських уболівальників хвилює питання: чи зіграє захисник Олександр Зінченко у цьому матчі?


Видання Football.London повідомляє, що 25-річний футболіст зуміє набрати форму до цього матчу, проте сама участь у протистоянні з Тоттенхемом, як і місце у старті на наступні баталії, залишається незрозумілою.

Вся справа у відновленні від мікротравми конкурента Зінченка на позиції лівого захисника шотландця Кірана Тірні, котрий точно готовий зіграти, на відміну від українського легіонера.

Колишній нападник Арсеналу Кевін Кембелл вважає, що Артеті доречніше поставити в старт Тірні, оскільки Зінченко понад три тижні перебуває поза футболом.

"Зінченко давно не грав. Він пропустив три тижні, що дуже довго. Я не можу уявити, щоб він одразу ж повернувся до команди до такого важливого матчу", – цитує екс-футболіста ресурс Football Insider.