28 вересня 2022 17:36

Джерело назвало зарплатню Реброва в "Аль-Айні": українець всерйоз опрацьовує варіант із поверненням до "Динамо"

У програмі «ТаТоТаке» журналісти обговорили теми зарплати та контракту Сергія Реброва в еміратському Аль-Айні, а також назвали причину, чому фахівець не очолить збірну України прямо зараз.

Роберто Моралес сказав, що у Реброва пристойна зарплата в ОАЕ, яка може бути підкріплена бонусами у разі успішного виступу Аль-Айну в азіатській ЛЧ:


«У нього контракт до літа наступного року. Ребров там отримує три мільйони євро плюс бонуси. У нього контракт розрахований під Лігу чемпіонів АФК.

Якщо він проходить груповий турнір і виходить у плей-офф, цей контракт продовжують, оскільки плей-офф починається з літа. Там крута пропозиція, там він довгий час працює, там гроші».


Михайло Смоловий сказав, що є ще варіант із поверненням Реброва до Динамо замість Мірчі Луческу, контракт якого з киянами розрахований до липня 2024-го.

Журналіст додав, що відносини між Ребровим та Динамо нормалізувалися і обидві сторони готові до співпраці. Нагадаємо, що уродженець Горлівки очолював киян із 2014 по 2017 роки.


«У Динамо є бажання і концептуальна домовленість щодо майбутньої гіпотетичної співпраці, її досягнуто. Такої війни, як у Павелка з Шевченком, немає. Там не проти продовжити співпрацю».