27 вересня 2022 10:13

Фердинанд розкритикував Саутгейта: "Чому Трента немає у збірній? Томорі взяв Серію А, але не потрапляє в заявку Англії. Що відбувається?"

Ріо Фердінанд розкритикував тренера збірної Англії Гарета Саутгейта за деякі рішення.

Саутгейт не включив правого захисника Ліверпуля Трента Александера-Арнолда і центрального захисника Мілана Фікайо Томорі в заявку на вчорашній матч Ліги націй між збірними Англії та Німеччини (3:3).


«Чому Трента немає у збірній Англії? Що відбувається? Я не розумію цього. Я не знаю, як він міг не включити його до складу. Його навіть немає у заявці. Я просто не розумію. Це або «Я знаю, який він гарний, він буде грати в будь-якому випадку», або «Він мені не підходить». Що це таке?


Ось яке питання слід ставити. Я просто не можу повірити - Томорі виграв Серію А, він дуже вдалий. Найважливіший гравець "Мілана" не може підібратися до складу збірної Англії. І не лише до складу, а й до заявки.


Ми начебто не сидимо тут і не говоримо: "У нас купа неймовірних центральних захисників, ми можемо обирати". Дай Томорі спробувати та оціни його. Потрібно подивитися, чи впорається він.

Таке відчуття, що Гарет Саутгейт думає: «Я знаю, хто їде до Катару, я знаю, хто грає, а ці гравці мені не підходять», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед» у своєму подкасті.