26 вересня 2022 18:35
1

Журналіст: "Динамо" треба шукати нападаючих у своїх резервах, бо за хорошого форварда треба багато платити. Дешевих вже брали"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі шоу "Циганик LIVE" на FootballHub висловився про ситуацію в "Динамо" з нападниками.


- У "Динамо" дуже великі проблеми в атаці. Брати дешевого нападаючого... Їх уже стільки брали... І Раміреса, і Рубена. Згадайте Соля. Ну, візьме зараз "Динамо" нападаючого, і він буде просто як нападник. Це абсолютно неадекватна історія. Потрібно шукати у своїх резервах, бо за хорошого форварда треба багато платити. Так, кияни хотіли підписати Дурсуна, але трансферне вікно зачинилося і це вже не актуально. Хоча це був би нападник гарного рівня. Мало хто хоче їхати до "Динамо". Щоб хтось приїхав, треба переплачувати, а таких грошей зараз нема де взяти. Гармаш на позиції форварда – не найгірший варіант для нинішньої команди киян. Кого б можна було взяти з України? Довбика за 15 млн. А де взяти ці гроші.

Я вболіваю за Динамо 61 рік.Такого як зараз не пам'ятаю.Щоб в Динамо не було нападників.Але зараз я вважаю,що Довбик стоить тіх грошей які вимагає Дніпро.Треба його брати і не дивитись на Захід.Он вже якась невідома істота Перріс,не хоче грати там де йому кажуть.Ще й той голандець буде коники викидати.