26 вересня 2022 18:26
3

Журналіст: "Поки не розумію, у кого Лонвейк може виграти конкуренцію у середині поля "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі шоу "Циганик LIVE" на FootballHub прокоментував перехід голландця Джастіна Лонвейка в "Динамо".

- Це дуже гарний футболіст із дуже гарною школою. Він пройшов ПСВ, у нього закладено ці голландські здібності. Там є дуже гарна риса. У Голландії не беруть футболістів із масового футболу. Вони виховують гравців. Їхні школи дають дуже хороший рівень. Якщо з одгого класу у вищому дивізіоні грають менше 10 футболістів, то вважається, що тренер провалив роботу. А у нас вважають, що якщо 2 футболісти грають, то це добре.


Лонвейк – це дуже хороший виконавець. Думаю, що він може бути корисним "Динамо" у середині поля. Але поки що не розумію, у кого він може виграти конкуренцію. Поки немає Шапаренка, можуть шукати якихось змін у центрі поля. Але Шапаренко повернеться, а у Буяльського, Шепелєва чи Сидорчука він навряд чи виграє конкуренцію. Тому я не думаю, що Лонвейк - це футболіст, який одразу дасть результат.


Фото: ФК "Динамо"

Аналітика рівня Бога
Ну добре Шепелев Андриевский не тягнуть рівень Динамо Київ Циганков не стабільний Буяльський сам не тягне Кабаев Антюх мовчу. Питання закрите. Це однозначно гравець основи
Виграти конкуренцію у Шепелева можна будь якому футболісту. Бо той вже виходить з таким виглядом обличчя на поле, що йому все набридло, і грати в тому числі