26 вересня 2022 14:34

Беллінгем на прохання "Реала" не продовжує контракт із "Боруссією". Він є головною метою Мадриду на літо

«Реал» хоче купити півзахисника «Боруссії» Джуда Беллінгема влітку 2023 року.


19-річний хавбек – головна мета мадридського клубу на наступне трансферне вікно.


"Мадрид" встановив контакти з гравцем на початку 2022 року. Зазначається, що «Реал» стежив за Беллінгемом з моменту його переходу до «Дортмунду» влітку 2019 року.


Влітку цього року «Реал» мав сумніви в трансфері Орельєна Тчуамені з «Монако». Було не до кінця зрозуміло, чи матиме хавбек ігрову практику. Крім того, інтерес до француза виявляли топ-клуби АПЛ. Проте оточення Тчуамені та гравці «Монако» порадили півзахиснику дочекатися пропозиції від «Реала».


На той момент мадридський клуб був на зв'язку з Беллінгемом. Тоді «Реал» попросив Джуда не продовжувати контракт з «Боруссією», що діє до літа 2025 року, і запевнив, що рано чи пізно зробить пропозицію щодо його трансферу.

Беллінгем пообіцяв «Реалу», що не продовжить контракт із «Боруссією», і дотримався слова. Крім того, він відмовляється вислуховувати пропозиції від клубів АПЛ – зокрема від «Ліверпуля».


Зараз у «Реала» у складі шість півзахисників, але у трьох із них влітку закінчаться контракти. І якщо Лука Модріч та Тоні Кроос самостійно прийматимуть рішення про підписання нових угод, то майбутнє Дані Себальоса перебуває під питанням. Гра іспанця влаштовує тренерський штаб "Реала", проте він далекий від місця у стартовому складі команди. Поки що «Мадрид» не пропонував Себальосу новий контракт.

«Реал» має гарні стосунки з «Боруссією», тому мадридський клуб знатиме про всі події, що відбуваються навколо Беллінгема.