26 вересня 2022 13:27

"Тост – за "феноменальну" комунікацію": Вацко розкритикував дивний обмін гравцями між збірними України

Ведучий та коментатор Віктор Вацко в ефірі авторської передачі прокоментував абсурдний епізод із життя молодіжної та національної збірних України.


Так, Вацко зачитав прямий текст головного тренера збірної України Олександра Петракова, який по своїх каналах зв'язку отримав інформацію про необхідність відпустити деяких гравців своєї команди до молодіжки під керівництвом Руслана Ротаня.

«З травня Трубін – гравець національної збірної. Мене ніхто не просив, але я відпускав його до молоді. Ми правильно провели П'ятова. Трубін тоді зіграв за молодіжку.


Зараз мені знову ніхто не дзвонив і не просив, але я відпустив Трубіна, Сироту, Сікана, щоб вони допомогли молодіжній збірній. Я попросив адміністратора попередити, що якщо буде форс-мажор, то заберу назад футболістів».


Вацко вважає, що у збірній відсутня сполучна ланка обміну інформацією між командами:


«Що мене зачепило у комунікації між збірними: організація просто жахлива. Один лише висновок-тост: за «феноменальну» комунікацію збірних. Що це? Де це?


Це ж національна збірна. Як ми можемо говорити про результат та вихід у фінальну частину чемпіонату Європи та просити адміністратора».


Найбільше експерта збентежив той факт, що комунікацією між командами мають займатися головні тренери, замість просто виконувати свою роботу:


Це не проблема Петракова, це проблема комунікації. Має бути людина, яка зведе тренера молодіжної збірної та національної збірної за одним столом і розбиратиметься з пріоритетами», – сказав Вацко у програмі «Вацко On Air».


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"