25 вересня 2022 10:04

У Херсоні уражено місце розташування Росгвардії: у ЗСУ назвали нові втрати РФ на півдні

Упродовж минулої доби ракетно-артилерійські підрозділи Збройних сил України виконали 266 вогневих завдань, зокрема, у захопленому окупантами Херсоні уражено місце розташування Росгвардії, а у районі села Давидів Брід Херсонської області подавлено один ворожий опорний пункт.


Підтверджено знищення 57 супротивників та 30 одиниць його техніки, у тому числі 2 командно-штабних машин, 19 одиниць іншої автобронетехніки, самохідної гаубиці "Акація", артустановки "Гвоздика" та 2 гаубиць "Мста-Б", повідомило Оперативне командування "Південь".

За його даними, також ліквідовано по одному ворожому складу боєприпасів у Бериславському та Херсонському районах Херсонщини і в Баштанському районі Миколаївської області.

"Ворог продовжує повітряну розвідку та спроби атак за допомогою безпілотних літальних апаратів. Двох розвідників типу "Орлан-10" знищено в Бериславському районі на Херсонщині і в Баштанському на Миколаївщині. В сусідньому Миколаївському районі збито (іранський - Ред.) дрон-камікадзе "Шахід-136", - додали в ОК "Південь".