25 вересня 2022 08:12

Останній матч та на війну? Гравцям збірної Росії при перетині кордону ставили питання про мобілізацію

Фото - ua.depositphotos.com


Для деяких футболістів збірної Росії товариський матч проти Киргизстану (2:1) міг закінчитись так і не розпочавшись ще на державному кордоні.


Футболісти збірної Росії під час перетину державного кордону для проведення товариського матчу в Киргизстані отримали додаткові питання від російських прикордонників.

За інформацією російської преси, футболістам довелося відповідати на питання щодо часткової мобілізації. Так у них питали про придатність до військової служби та наявність військового квитка. При цьому поки ні в кого з футболістів проблем із перетином кордону не виникло.

Росіяни змогли здобути перемогу проти грізного Киргизстану вже доданий арбітром час. Зазначимо, цього дня збірна росії мала грати з Ісландією в рамках Ліги націй, але через напад росії на Україну всі національні команди країни-агресора були дискваліфіковані від міжнародних змагань.

Нагадаємо, оскільки «спеціальна військова операція», яка є звичайною війною, у росіян йде за планом, днями вони раптово оголосили «часткову мобілізацію» та закликають на військову службу всіх чоловіків поспіль.